Pomocný/á kuchař/ka - pomocná síla

Pondělí 25. červenec 2022, 9:00

Správa kolejí a menz UP příjme do pracovního poměru pracovníka/pracovnici na místo Pomocný/á kuchař/ka - pomocná síla.
Obor/specializace: gastronomie

Pracoviště: Menza 17. listopadu
Úvazek: 1,00 tj 40 hodin týdně/PP
Místo výkonu práce: Olomouc
Termín nástupu: 01.09.2022

Popis pracoviště

Vysokoškolská menza UP  nabízí velký výběr teplých jídel pro studenty a zaměstnance UP i širokou veřejnost.

Pracovní náplň

  • Pomocné práce v kuchyni.
  • Čištění, krájení zeleniny.
  • Výroba salátů.
  • Mytí nádobí, kotlů, pánví.
  • Obsluha myčky nádobí, úklid.
  • Nepravidelné odpolední směny PO - ČT do 20:00.

Kvalifikační požadavky

  • Potravinářský průkaz.
  • Morální bezúhonnost.
  • Spolehlivost.
  • Praxe v kuchyni výhodou.

Co nabízíme

  • Stabilní zaměstnání.
  • Platový postup, mimořádné odměny.
  • Příležitost k seberealizaci a osobnímu růstu - vzdělávání.
  • Zaměstnanecké benefity.
  • 30 dní dovolené.

Dokumenty k výběrovému řízení

Strukturovaný profesní životopis v českém jazyce

Požadované dokumenty v elektronické formě uchazeč vkládá do přihlašovacího formuláře

Kontaktní osoba

Spěváková Michaela, michaela.spevakova@upol.cz, +420585638020, +420735741195, 603592144


Chci odpovědět na nabídku


Uzávěrka přihlášek do výběrového řízení je 25.07.2022.


Poznámka

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo pracovní místo ve výjimečném případě bez udání důvodu neobsadit nebo zrušit výběrové řízení.

Zpět

Nastavení cookies a ochrany soukromí

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies a případné další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky). My a někteří poskytovatelé námi využívaných služeb, máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat (odkaz najdete v patě stránek).

(Technické cookies nezbytné pro fungování stránek. Neobsahují žádné identifikační údaje.)
(Slouží ke statistickým účelům - měření a analýze návštěvnosti. Sbírají pouze anonymní data.)
(Jsou určeny pro propagační účely, měření úspěšnosti propagačních kampaní apod.)