Gastromanagement

14. listopad 2018, 16:00 – 16:30

Jak absolventi UP prorazili v gastronomii

Šéfkuchař Lukáš Hejlík, autor Gastromapy, a prorektor pro vnější vztahy Univerzity Palackého v Olomouci Petr Bilík, vás seznámí s příběhy absolventů univerzity, které životní cesta zavedla do oblasti gastronomie. A podařilo se jim uspět! Zážitků o cestě k úspěšnému businessu se rozhodně nepřejíte! Přijďte a vychutnejte si povídání: Barbory Hodúrové z FISHI company (Coffee Library, FISHI SUSHI), Jiřího Omelky z Pivovaru Chomout, Blanky Poštulkové z Tvarůžkové cukrárny, Radima Měsíce z restaurace Konvikt, Tomáše Kuby z literární kavárny Druhý Domov, Ondřeje Šustra za Kombucha Projekt. Menu vám od 16 hodin ve Velké aule Filozofické fakulty budou servírovat úspěšní provozovatelé kaváren, restaurací, minipivovaru nebo výrobny netradičních zákusků.

Menu vám od 16 hodin ve velké aule filozofické fakulty budou servírovat úspěšní provozovatelé kaváren, restaurací, minipivovaru nebo výrobny netradičních zákusků.

Leták

Pořádá

Studentské kariérní a poradenské centrum UP

Místo

velká aula Filozofické fakulty UP, Křížkovského 10

Přílohy